Algemeen

Kerst kick-off met flinke kortingen!

Posted

Ben jij bekend met de termen Black Friday en Cyber Monday? Nee? Maar je kent vast wel de megadrukte in de winkelcentra vlak voor de kerst… Zo is het in Amerika ook vlak na Thanksgiving Day. Dat valt dit jaar op donderdag 24 november. Dat betekent dat het vrijdag de 25ste Black Friday is, volgens traditie dé dag om met de kerstinkopen te beginnen.

Sale, sale en nog meer sale

Vele winkels houden rekening met deze traditie en dat houdt in dat er flinke kortingen gegeven worden om maar zoveel mogelijk bezoekers te lokken. Dit lukt ieder jaar opnieuw, want op Black Friday en Cyber Monday (de eerste maandag na Black Friday) worden er grote omzetten gedraaid. Er wordt dan ook overal korting op gegeven, van gratis transacties en verzendmogelijkheden bij webwinkels, tot het tweede product gratis en andersoortige aanbiedingen.

Er is een handige site in het leven geroepen om alle kortingen bij webwinkels in één oogopslag te bekijken. Ga alvast even kijken naar de vele aantrekkelijke kortingen op Cybermonday.com en zorg dat jij jouw begeerde artikel op de bewuste vrijdag of maandag voor de helft van de prijs aanschaft.

Wij zorgen dat jouw bestelling bij je thuis aankomt. Check de mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.