Algemeen

Ben jij al fan?

De Super Bowl, u heeft er vast wel eens van gehoord. Het is de finale van de belangrijkste competitie van het American Football, namelijk de finale van de National Football League (NFL). Een grote happening in de Verenigde Staten, maar ook hier in ons kikkerland kunt u deze spannende wedstrijd volgen.

Begin februari is het weer zover. Heel Amerika staat op zā€™n kop ten tijde van de Super Bowl. Iedereen dost zich uit in de kleuren van zijn of haar favoriete team, en nestelt zich achter de televisie voor het sportevenement. Afgelopen jaar keken er maar liefst 111 miljoen Amerikanen naar de Super Bowl!

Leef je uit en support jouw favoriete team!

Op zondag 5 februari is het zover. Samen met vele Amerikanen kun je aftellen tot het moment daar is. Heb jij al een favoriet team? Doe dan ook een echt teamshirt aan en maak van de Super Bowl een echte ervaring. Deze shirts kun je vinden in de webshop van het NFL. Ben je onpartijdig maar toch fan van de Super Bowl? Dan kun je ook nog altijd een Super Bowl-shirtje aantrekken of je eigen shirt maken.

Als je een teamshirt of een ander artikel bestelt zorgt FromUS2EU ervoor dat het bij je thuis komt. Voor de precieze mogelijkheden kijk je even bij de verzendopties. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.