Algemeen

Voorjaarscollectie en trends 2012

Posted

Minimalistisch, vrouwelijkheid, jaren ’50 en ’60, Oosterse sferen, levendige prints en pastelkleuren. Dat zijn de trends als het gaat om de voorjaar- en zomerlooks van 2012. Je favoriete strandjurkje heeft zijn langste tijd wel gehad, en gooi die oude zomerbroek nu maar eens weg. Het is tijd voor een nieuwe collectie. Eentje waarvan je in moderne, zomerse sferen geraakt.

Een nieuwe zomergarderobe, wie wil dat niet?

Een glas koele wijn in je hand, een fijne zonnebril op je neus en een lekker luchtig hip zomerjurkje aan je lijf. Het perfecte vooruitzicht voor deze zomer. Om hier alvast een voorsprongetje op te nemen kun je nu al een deel van je zomergarderobe vernieuwen. Je komt helemaal hip voor de dag als jij zorgt voor een unieke outfit. Zo’n outfit stel je samen in bijvoorbeeld de webshop van Amazon. Dan weet je zeker dat je niet op elke hoek iemand tegenkomt met hetzelfde H&M jurkje.

FromUS2EU helpt met een nieuwe garderobe. Het samenstellen doe je uiteraard zelf, maar het hierheen verschepen vanuit Amerika doen wij. Het enige wat jij dus hoeft te doen is uitzoeken wat je mooi vindt en dat aan ons laten weten. De rest doen wij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.