Algemeen

Baseball fans opgelet

Posted

Het nieuwe Baseball seizoen zit er weer aan te komen en dat betekent dat de lente in de lucht hangt. Springtrainingen zijn begonnen en de eerste kaartjes zijn al in de verkoop. Mocht u toevallig dit jaar op vakantie gaan naar Amerika, dan is het aanrader om een kaartje te scoren voor een Baseball wedstrijd.

Meer Amerikaans dan Baseball kan bijna niet. Bijna iedereen heeft wel eens de naam ‘Yankees’ voorbij horen komen, en dat is niet zo vreemd. The New York Yankees is een van de meest bekende honkbalteams in Amerika. Wilt u dit team eens in het echt zien spelen? Of wilt u het aanmoedigen – schreeuwen naar een televisie – in een officieus jasje steken en een zelfde tenue dragen als de spelers? Check dan even de webshop op MLB.com.

Iedere bestelling kunnen wij voor u naar Nederland verschepen. Het is mogelijk om zelf een bestelling te plaatsen en dit aan ons door te geven, maar u kunt ook aan ons laten weten wat u wilt hebben. Wij plaatsen dan een bestelling voor u. Artikelen die voor u eerst buiten handbereik leken, zijn met onze hulp ineens heel dichtbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.