FromUS2EU

Auto-onderdelen nodig? Vind ze in Amerika!

Bent u zo’n handige sleutelaar die elk probleem aan uw auto snel weer heeft opgelost? Houdt u van oldtimers waarAuto-onderdelen uit Amerika u nog het één en ander aan moet opknappen? Dan is het zo af en toe behoorlijk lastig om hiervoor auto-onderdelen te vinden. Er is genoeg te krijgen in Nederland, maar specifieke onderdelen zult u hier niet vinden. Vooral voor automodellen die uit Amerika komen is het een lastige zoektocht, want in Nederland is hier simpelweg amper iets voor te krijgen.

Als u al eens heeft gezocht op het internet, dan weet u waarschijnlijk wel dat u in Amerika wél moeilijk verkrijgbare artikelen kunt krijgen. Kijk bijvoorbeeld eens op de website www.partsgeek.com of op www.autopartswarehouse.com. Maar dan kom je op het volgende lastige punt: vanuit Nederland is het lastig om onderdelen van Amerikaanse websites te bestellen. Of ze leveren niet, of u kunt niet met een creditcard betalen… Hier springen wij in, want wij bieden u de mogelijkheid om elk auto-onderdeel dat u wilt hebben via ons te bestellen. Die ene bumper, die specifiek dubbele uitlaat of een unieke grill; wij zorgen dat u het in huis krijgt.

Het enige wat u hoeft te doen, is een mailtje te sturen naar met uw bestelling en u krijgt binnen 24 uur antwoord met een prijsopgave. Wij proberen om binnen drie weken de onmisbare auto-onderdelen bij u te bezorgen!