De nieuwste gadgets als eerst in Amerika

Voor de nieuwste gadgets uit Amerika is FromUS2EU uw antwoord. Omdat gadgets in Amerika vaak eerder op de markt worden gebracht dan in Europa, en deze dan nog niet in ons land verkrijgbaar zijn, kunnen wij ervoor zorgen dat uw gadgets binnen no time vanuit Amerika naar Europa worden verstuurd. Wij staan voor snelheid, betrouwbaarheid en een lage prijs, waardoor u ervan verzekerd bent dat uw gadget binnen de kortste keren in uw brievenbus ligt.


Waarom wachten?

Naast het feit dat in veel gevallen gadgets eerder te bestellen zijn in Amerika en u dus exclusieve producten kunt bestellen, is de verkoopprijs in Amerika vaak lager dan in Nederland. Het kan daarom zeer voordelig zijn om een bestelling te doen bij FromUS2EU! Door de gunstige dollarkoers kan het voordeliger zijn om uw gadgets in Amerika te kopen.

De ervaring leert dat het niet voordeliger is om kleine electronica zoals iPods, fotoapparatuur, Nintendo DS lites, Wiis of Playstations, etc. vanuit de Verenigde Staten te importeren. Aanvragen hiervoor kunnen we op dit moment niet in behandeling nemen.

I.v.m. de bijkomende kosten voor verzending onze fee en de BTW die de douane in rekening brengt bij invoer, is het niet voordeliger om Apple iMacs, Apple TVs, Apple MacBooks, etc. vanuit de Verenigde Staten te importeren.

Real Time Web Analytics