Grote maten kleding kopen in Amerika

Bent u op zoek naar kleding voor de vollere vrouw of man? Kunt u in Europa niet zo goed slagen? Dan biedt FromUS2EU voor u uitkomst. In Amerika is de markt voor kleding in grote maten veel groter en daarom is er ook veel meer keuze. Let wel goed op de Amerikaanse maat als u een bestelling plaatst, dit wil nog wel eens verschillen met de matennorm in Europa. Dus bij een bestelling of voor advies: mail .

 

Ook grote maten van topmerken!

In Amerika koopt u kleding in grote maten van verschillende topmerken. De keuze is overweldigend, in de Verenigde Staten is het plus size aanbod vele malen groter dan in Europa. Met behulp van FromUS2EU kunt u kleding van bijvoorbeeld Calvin Klein, Ralph Lauren, Baby Phat, Igigi of La Grande Dame bestellen. Ook bij Amazon vindt u een groot assortiment aan plus-size kledingstukken! Wilt u meteen uw kledingkast aanvullen met bijvoorbeeld een exclusieve jurk in een grotere maat? Dat kan! Plus-size kleding koopt u in Amerika, met de hulp van FromUS2EU.

Via de website van Nordstrom kunt u bovendien plus size kleding vinden van onder andere: Michael Kors, DKNYC en Not Your Daughter’s Jeans. Ga snel kijken en geef ons uw keuze door!

Real Time Web Analytics