Kosten

Voordat u een bestelling via ons plaatst maken we altijd eerst een geheel vrijblijvende prijsopgave inclusief een inschatting van de verzendkosten naar Nederland en onze service fee. Afhankelijk van de bewerkelijkheid en totale aankoopprijs van uw bestelling berekenen we de volgende kosten voor de afhandeling van uw order:

Personal Shopping Service

Voor bestellingen met een aankoopwaarde tot $400,-:

  • Service fee van €35,- per bestelling
  • 5% over de totale aankoopprijs en verzendkosten

Voor bestellingen met een aankoopwaarde boven de $400,- is de service fee op aanvraag.

Shipping en Handling Service

Voor het doorsturen van bestellingen met een aankoopwaarde tot $400,- die u zelf geplaatst heeft :

  • Service fee van €35,- per pakket dat we versturen.
  • 5% over de totale aankoopprijs en verzendkosten

Voor bestellingen met een aankoopwaarde boven de $400 is de service fee op aanvraag.

Voor de internationale verzending zullen we standaard gebruik van de United States Postal Service. Voor de meeste services bieden zij een tracking mogelijkheid aan. Mocht u er de voorkeur aangeven dat we uw bestelling per Fedex of UPS versturen dan is dit uiteraard geen probleem.

Alle pakketten die we verzenden worden (steekproefgewijs) gecontroleerd door de douane. Er is een kans dat u BTW en/of invoerrechten moet betalen bij aflevering van uw bestelling. Alle invoerkosten zijn voor rekening van de ontvanger.

We kunnen helaas NIET vermelden dat uw bestelling een “gift”, “repaired item” of “ commercial sample” betreft. Wij moeten ervoor tekenen dat we de informatie op de douaneformulieren naar waarheid invullen en we lopen de kans op hoge boetes als we hier niet aan voldoen.