Over ons

Waarom FromUS2EU?

Er zijn een aantal webwinkels dat inderdaad ook naar Nederland verscheept, maar toch heeft het bestellen via FromUS2EU vijf hele grote voordelen:

  1. U bent niet in het bezit van een creditcard. Bij de meeste webwinkels moet je namelijk betalen met een creditcard. FromUS2EU kan het product voor u kopen. Dat is onze Personal Shopping Service!
  2. U raakt verward door de Amerikaanse matentabel. De maten in Amerika zijn namelijk anders dan de Europese maten. FromUS2EU kan u hierin adviseren.
  3. U heeft moeite met de Engelse taal op de websites. Wanneer u de Engelse taal niet voldoende beheerst om de koopinstructies goed te volgen, kunt u al snel in de knoop komen met het kopen van uw gewenste producten. Met onze Personal Shopping Service hoeft u zich hier geen zorgen over te maken, wij kopen de producten voor u!
  4. U kunt een gecombineerde bestelling plaatsen (producten van meerdere webshops). Dat bespaart natuurlijk op de verzendkosten naar uw huisadres. Er hoeft immers maar één pakket naar u verstuurd te worden. Een overzicht van webshops waar u kunt bestellen vindt u hier.
  5. Wij controleren alle bestellingen voordat wij het totale pakket naar uw huisadres verzenden. Zo weet u zeker dat de juiste producten bij u bezorgd worden vanuit Amerika. U wilt toch niet met de verkeerde artikelen in Nederland of België blijven zitten?

Tips om de bestelling te bespoedigen

  • Geef de bestelling zo gedetailleerd mogelijk door
  • Het liefst een snelkoppeling naar de Amerikaanse site waar u het product gezien heeft
  • Geef ook door welke maat, kleur, etc.

Kortom, hoe meer informatie u ons kunt geven, hoe eerder wij een vrijblijvende prijsopgave kunnen maken.