Wie is FromUS2EU en wat doen we?

U wilt graag producten kopen in Amerika, maar u weet niet hoe en waar? Ellen den Otter helpt u graag! FromUS2EU.nl is de eerste website die deze services aanbiedt en wij hebben dus al jarenlange ervaring. Met de diensten van FromUS2EU weet u zeker dat u de juiste producten tegen het beste tarief thuis krijgt. Onze diensten bieden u niet alleen gemak, maar ook zeker een financieel voordeel.

Waarom FromUS2EU?

Er is een aantal webwinkels dat inderdaad ook naar Nederland verscheept, maar toch heeft het bestellen via FromUS2EU vijf hele grote voordelen:

 1. U bent niet in het bezit van een creditcard. Bij de meeste webwinkels moet je namelijk betalen met een creditcard. FromUS2EU kan het product voor u kopen. Dat is onze Personal Shopping Service!
 2. U raakt verward door de Amerikaanse matentabel. De maten in Amerika zijn namelijk anders dan de Europese maten. FromUS2EU kan u hierin adviseren.
 3. U heeft moeite met de Engelse taal op de websites. Wanneer u de Engelse taal niet voldoende beheerst om de koopinstructies goed te volgen, kunt u al snel in de knoop komen met het kopen van uw gewenste producten. Met onze Personal Shopping Service hoeft u zich hier geen zorgen over te maken, wij kopen de producten voor u!
 4. U kunt een gecombineerde bestelling plaatsen (producten van meerdere webshops). Dat bespaart natuurlijk op de verzendkosten naar uw huisadres. Er hoeft immers maar één pakket naar u verstuurd te worden. Een overzicht van webshops waar u kunt bestellen vindt u hier.
 5. Wij controleren alle bestellingen voordat wij het totale pakket naar uw huisadres verzenden. Zo weet u zeker dat de juiste producten bij u bezorgd worden vanuit Amerika. U wilt toch niet met de verkeerde artikelen in Nederland of België blijven zitten?

Tips om de bestelling te bespoedigen

 • Geef de bestelling zo gedetailleerd mogelijk door
 • Het liefst een snelkoppeling naar de Amerikaanse site waar u het product gezien heeft
 • Geef ook door welke maat, kleur, etc.
 • Kortom, hoe meer informatie u ons kunt geven, hoe eerder wij een vrijblijvende prijsopgave kunnen maken.

  Real Time Web Analytics