Algemeen

Kopen op eBay, verzenden via FromUS2EU

Als u op zoek bent naar specifieke producten tegen een lage prijs raden wij u aan om eens op eBay te kijken. Hier kunt u bieden op artikelen die worden aangeboden door particulieren, voornamelijk woonachtig in Amerika. Kopen en verkopen, dat is wat er gebeurt op eBay, en het liefst zoveel mogelijk. U kunt het zo gek nog niet bedenken of het wordt op aangeboden: van schilderijen tot ringen tot muziek, games en kleding.Ebay

Er zijn een aantal grote voordelen verbonden aan het kopen via eBay. Ten eerste is het aanbod groot en het netwerk blijft groeien, dus de kans is groot dat u het artikel dat u wilt hebben kunt vinden en aanschaffen voor een kleine prijs. Deze prijs bepaalt uzelf, door te bieden en door dit slim aan te pakken. Er is namelijk een tijdslimiet aan verbonden: voor een bepaalde tijd kunt u bieden, als de deadline sluit is de koop gesloten.

Als u een koop heeft gesloten is het belangrijk om te weten of de aanbieder ook buiten de VS verstuurt. Is dit niet het geval? Schakel dan onze hulp in! U kunt ons adres opgeven, zodat de verkoper het gekochte artikel naar ons verzendt. Vervolgens mailt u naar ons via het e-mailadres en u legt uit welk artikel bij ons binnenkomt en waar wij het naar toe kunnen sturen in Nederland. Binnen 24 uur krijgt u antwoord van ons!

Naast artikelen kopen, kunt u natuurlijk ook uw eigen bezittingen verkopen. Heeft u een televisie, telefoon of computer die u niet meer gebruikt? Verkoop hem via eBay!