Algemeen

Goed voorbereid op wintersport

Kun je niet wachten om weer op ski’s te staan? Om hard van een berg af te suizen? Of ben jij meer van de après-ski en kun je de volle smaak van glühwein al proeven? Het wintersport seizoen staat voor de deur, dus binnenkort kun je je gear weer uit de kast trekken. Wax je ski’s of snowboard alvast en zorg voor een killer outfit op de piste!

Wie aan wintersport denkt, denkt naast skiën of boarden ook meteen aan warme kleding. Je moet jezelf goed Wintersportinpakken, want na één koude middag in de sneeuw de rest van je wintersportvakantie ziek in bed liggen is knap waardeloos. Om naast lekker warm, ook nog eens modieus voor de dag te komen kun je uitstekend terecht bij Amerikaanse webwinkels. Wat wij hier in Nederland niet leveren, koop jij gewoon in de VS.

Modieus de berg af glijden

Voor toffe kleding kijk je bijvoorbeeld eens naar de nieuwe collectie van Roxy. De mooiste windjacks, broeken en skibrillen vind je daar. Voor nog meer kledingkeuze kijk je in de webwinkel van The House. Daar koop je bovendien verdere benodigdheden zoals ski’s, boards en boots. Waar je ook goed terecht kan voor de meest hippe snowboards en bijpassende kleding is Burton. Als je vandaag nog een nieuwe winterjas uitkiest, kun je die binnen drie weken al in huis hebben!

Met onze hulp kun jij ieder artikel vanuit Amerika naar Nederland halen. Kijk even naar de mogelijkheden of stuur een e-mail naar ellen.den.otter@fromus2eu.com en stel je vraag. Wij helpen je graag met het bemachtigen van exclusieve wintersportproducten uit de VS.