Algemeen

Uw golfuitrusting snel en gemakkelijk via FromUS2EU

Brengt u zonnige dagen graag door op de golfbaan? De golfsport wordt steeds populairder in Nederland. Golf was eerder een ‘exclusieve’ sport en werd vooral beoefend door de zogenaamde ‘Upperclass’. Tegenwoordig is golf steeds meer in trek bij mensen uit alle sociale kringen. Het nadeel van golfen in Nederland is het weer. Bij regen of harde wind zijn de golfbanen buiten niet toegankelijk. Daar is gelukkig iets op bedacht, namelijk indoor golfbanen. Een uitkomst voor een land als Nederland! Zomer of winter, golfen is altijd mogelijk.

Heeft u uw golfuitrusting al compleet? Of mist u nog net die ene golfclub? Ondanks dat in Nederland de golfsport Golfkleding uit Amerika met FromUS2EUpopulair is, zijn er in Amerika veel meer golfspullen verkrijgbaar. Van golfballen met uw naam erop tot de allernieuwste golftassen, via Amerikaanse websites is het allemaal te bestellen. Kijk bijvoorbeeld eens op www.tgw.com. U kunt kiezen uit een ruim assortiment golfschoenen, golfclubs, tassen, golfballen en noem maar op!

Als u via Amerikaanse websites bestelt, zijn de producten vaak niet te leveren in Nederland. Daar heeft FromUS2EU gelukkig iets op bedacht! Als u uw bestelling aan ons doorgeeft, zorgen wij ervoor dat uw golfspullen binnen drie weken bij u op de stoep staan.

Mail uw bestelling door via en u krijgt binnen 24 uur antwoord met een prijsopgave. Ook als u van verschillende webshops wilt bestellen, verzamelen wij de verschillende producten en sturen wij deze naar u op. Zo bespaart u flink op verzendkosten. Maak gebruik van het gemak en de service van FromUS2EU en maak uw golfuitrusting compleet.