Algemeen

Geef een Amerikaans themafeest

Amerikaans themafeest

In films zie je het wel eens, van die hele grote gekleurde figuren, hangend aan een touwtje, meestal gemaakt van papier-maché, waar hard tegenaan geslagen wordt totdat het kapot gaat en er een regen van zoetigheid naar beneden valt. Een Piñata heet zoiets. Naar een oud Mexicaans gebruik wordt het gebruikt met kerst en op verjaardagen.

Heb je altijd al eens tegen zo’n Piñata aan willen slaan? In Amerika worden ze verkocht in allerlei vormen, kleuren, maten en figuren. Als je zoon bijvoorbeeld een grote fan is van basketbal, kan je via de website van Party City een Piñata kopen in de vorm van een basketbal. Hier zijn trouwens een legio aan figuren beschikbaar, dus voor iets wat wils. Een prinsessenpiñata voor uw dochter misschien? Of een hakschoen? Of voor je vader of moeder het getal 60? Het kan allemaal.

Maar voor een themafeestje heb je nog een heleboel meer nodig. Wat dacht je van uitnodigingen, decoratie, ballonnen, eten en drinken, muziek en noem maar op. Een thema- of verjaardagsfeest kan je zo gek maken als je zelf wilt. Op de eerder genoemde site van Party City is dit alles en meer verkrijgbaar. Kan je hier geen keuze maken? Of heb je nog niet gevonden wat je wilt hebben? Kijk dan ook eens op Birthday Express. Deze site biedt ook een ruime keuzes aan verjaardagsproducten. Oók (of zelfs juist) voor een themafeest.

Heb je al eens aan de volgende thema’s gedacht?

Glitter & Glamour, Cowboys, Super Mario Bros, Disney (Sneeuwwitje, Cars 2 etc.), Harry Potter, Safari, Disco, Sport (van voetbal tot hockey en paardrijden), Hello Kitty, Sweet 16, Halloween, Retro.

Dit is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Kijk snel eens op de sites en wordt verrast door alle keuzes die u kunt maken. Met onze hulp kan je vervolgens zorgen dat je bestelde artikelen in Nederland aankomen. Zo’n schitterend gepersonaliseerd thema- of verjaardagsfeest heeft nog nooit iemand gegeven!

2 thoughts on “Geef een Amerikaans themafeest

  1. 送你一片大海,让你一帆风顺;送你一个太阳,让你热情奔放;送你一份真诚,祝你开心快乐;送你一份祝福,让你快乐天天!

  2. Im obliged for the blog post. Really looking forward to read more. Keep writing. Ramona Abbey Heywood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.