Algemeen

Rennend naar de webwinkel!

Sportschoenen kopen in Amerika via FromUS2EU

Eén keer in de zoveel tijd een rondje rennen door het park maakt je nog geen jogger. Een fanatieke renner zorgt dat hij elke dag om zes uur ’s ochtends fris en fruitig naast zijn bed staat voor een ochtendrondje door de buurt. Een bijbehorende sportoutfit maakt het geheel compleet. Tegenwoordig kun je bovendien handige apps op je smartphone zetten die de gelopen route vastleggen en het aantal verbrande calorieën bijhouden. Erg professioneel allemaal, dus je kunt je dure sportschoolabonnement wel aan de kant gooien.

Als je alle moed bijeen hebt geschraapt en ook een rennerscarrière op wilt bouwen, wil je vanzelfsprekend goed voor de dag komen. In Nederland zijn er natuurlijk standaard outfits en standaard sportschoenen verkrijgbaar, maar als je het écht professioneel wilt aanpakken dan bestel je je gear via een Amerikaanse webshop. Op dit moment kun je bijvoorbeeld Asics limited edition sportschoenen kopen voor de ultieme jogervaring.

Maar dat niet alleen, in Amerika zijn er speciale webshops die uitsluitend sportkleding voor renners aanbieden. Kijk bijvoorbeeld eens op de websites van Running Warehouse en Roadrunner Sports. Van ventilerende shorts tot speciale sportbeha’s en van sportsupplementen tot speciale sokken die de je bloedsomloop stimuleren, je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar in de Verenigde Staten.

Wil jij je sportoutfit aanvullen? Of wil je iets anders bestellen vanuit Amerika? Wij helpen je hierbij. Kijk even naar onze verzendmogelijkheden en binnen no time zie jij eruit als een professionele hardloper!

Foto door Spencer Dahl

One thought on “Rennend naar de webwinkel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.