Algemeen

Voorjaarscollectie en trends 2019

FromUS2EU

Felle kleuren, geel-roze, grote pofmouwen, gehaakte jurken en platte schoenen. Dat zijn de trends als het gaat om de voorjaar- en zomerlooks van 2019. Je favoriete strandjurkje heeft zijn langste tijd wel gehad, en gooi die oude zomerbroek nu maar eens weg. Het is tijd voor een nieuwe collectie. Eentje waarvan je in moderne, zomerse sferen geraakt.

Een nieuwe zomergarderobe, wie wil dat niet?

Een glas koele wijn in je hand, een fijne zonnebril op je neus en een lekker luchtig hip zomerjurkje aan je lijf. Het perfecte vooruitzicht voor deze zomer. Om hier alvast een voorsprong op te nemen kun je nu al een deel van je zomergarderobe vernieuwen. Je komt helemaal hip voor de dag als jij zorgt voor een unieke outfit. Zo’n outfit stel je samen in bijvoorbeeld de webshop van Amazon. Dan weet je zeker dat je niet op elke hoek iemand tegenkomt met hetzelfde H&M jurkje.

FromUS2EU helpt met een nieuwe garderobe. Het samenstellen doe je uiteraard zelf, maar het hierheen verschepen vanuit Amerika doen wij. Het enige wat jij dus hoeft te doen is uitzoeken wat je mooi vindt en dat aan ons laten weten. De rest doen wij!

10 thoughts on “Voorjaarscollectie en trends 2019

 1. 增大壮阳、丰乳缩阴、泡妞把妹、房中秘术!

  够硬!男人的把柄才能堵住女人的漏洞!

  什么不用干,不用拉下线,坐收九百万!

  网址:

  longya.184.ooo

  增大网,吊炸天!

 2. There is visibly a bundle to find out about this. I assume you made certain nice points in functions additionally. Katerina Osgood Guenna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.