Algemeen

Comfortabel op vakantie met luxe campingartikelen

Luxe camping artikelen kopen via FromUS2EU

Het is weer hoog tijd om de tent uit de schuur te halen. Even een testopzet doen, kijken of alle stokken er nog zijn en checken of de tent nog wel waterdicht is. Vervolgens via het internet een camping zoeken of gewoon op de bonnefooi Europa intrekken. Heerlijk, kamperen in de natuur. Maar je moet er van houden: slapen op een matje, in een krappe slaapzak en thee zetten op een gasbrander. Behoorlijk primitief en niet voor iedereen weggelegd. Echter, de luxepaardjes onder ons kunnen tegenwoordig ook kamperen op chique! Er zijn ontzettend veel moderne campingartikelen verkrijgbaar, zoals een campingoven of een tweepersoonsslaapzak voor je alleen.

Op de volgende Amerikaanse sites is een uitgebreid assortiment campingartikelen te koop: www.klymit.com en www.rei.com. De zomervakantie komt steeds dichterbij, dus als je wilt profiteren van de producten op de Amerikaanse markt is het hoog tijd om eens online te bekijken wat ze allemaal in de aanbieding hebben.

Naast luxe artikelen is er ook handige, duurzame kleding te koop voor buitenactiviteiten. Dit is in Nederland verkrijgbaar, maar als je kijkt op bijvoorbeeld www.titlenine.com zie je het uitgebreide aanbod in Amerika. Je kunt aan de andere kant van de oceaan de perfecte bergschoenen scoren die in ons land niet verkrijgbaar zijn. Zo geef je je voeten comfort tijdens een flinke boswandeling of tijdens het hiken.

Ben je iets tegengekomen op een Amerikaanse website dat je vakantie compleet maakt? Schakel dan onze hulp in, want helaas kan er niet altijd in Nederland bezorgd worden. Stuur een e-mail met je bestelling naar ellen.den.otter@fromus2eu.com en je krijgt binnen 24 uur antwoord met een prijsopgave. Binnen twee weken worden je campingartikelen bij je bezorgd!

2 thoughts on “Comfortabel op vakantie met luxe campingartikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.