Auto-onderdelen uit Amerika

Auto-onderdelen nodig? Vind ze in Amerika!

Ben jij zo’n handige sleutelaar die elk probleem aan je auto snel weer hebt opgelost? Hou je  van oldtimers waar je nog het één en ander aan moet opknappen? Dan is het zo af en toe behoorlijk lastig om hiervoor auto-onderdelen te vinden. Er is genoeg te krijgen in Nederland, maar specifieke onderdelen zul je hier niet vinden. Vooral voor automodellen die uit Amerika komen is het een lastige zoektocht, want in Nederland is hier simpelweg amper iets voor te krijgen.

Als je al eens hebt gezocht op het internet dan weet je waarschijnlijk wel dat je in Amerika wél moeilijk verkrijgbare artikelen kunt krijgen. Kijk bijvoorbeeld eens op de website www.partsgeek.com of op www.autopartswarehouse.com. Maar dan kom je op het volgende lastige punt: vanuit Nederland is het lastig om onderdelen van Amerikaanse websites te bestellen. Of ze leveren niet, of je kunt niet met een creditcard betalen. Hier springen wij in, want wij bieden je de mogelijkheid om elk auto-onderdeel dat je wilt hebben via ons te bestellen. Die ene bumper, die specifiek dubbele uitlaat of een unieke grill; wij zorgen dat je het in huis krijgt.

Het enige wat je hoeft te doen, is een mailtje te sturen naar Ellen met je bestelling en je krijgt binnen 24 uur antwoord met een prijsopgave. Wij proberen om binnen drie weken de onmisbare auto-onderdelen bij je te bezorgen!