Algemeen

3 ijzersterke redenen om in Amerika te shoppen.

FromUS2EU Diensten 3

Amerika is het land van commercie en bij uitstek geschikt om op je gemak online te shoppen. Waarom kies jij om in Amerika te shoppen?

1. Je wilt uniek zijn

Dat ene jurkje of paar schoenen wat iedereen in Nederland al draagt is niet zo interessant voor jou. Jij steelt deze zomer de show liever met een uniek paar sneakers die niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Amerika kent een enorm productassortiment en daarom is er altijd wel een match tussen jouw wensen en het aanbod. Bekijk hier een overzicht van Amerikaanse websites.

2. Je wilt voordelig uit zijn

Slim shoppen in Amerika doe je door altijd even de sale in te gaten te houden. Bijna elke website biedt een sale sectie waarin artikelen zijn afgeprijsd. Sta je toch even verstelt dat jij die leuke polo voor 50% off hebt gescored!

3. Je wilt je artikelen zo snel mogelijk thuis hebben

Heb jij je wensenlijstje af? En wil jij je artikelen zo snel mogelijk thuis ontvangen? Maak dan gebruik van Express levering van FedEx. Vraag in je email naar de voorwaarden en wij regelen het voor je.

FromUS2EU Express Levering

Hoe nu verder?

Ben je iets tegengekomen op een Amerikaanse website dat je blij maakt? Schakel dan onze hulp in. Stuur een e-mail met je bestelling naar ellen.den.otter@fromus2eu.com en je krijgt binnen 24 uur antwoord met een prijsopgave.