FromUS2EU

Over ons | Het gezicht achter FromUS2EU

Aangenaam!Ellen den Otter | FromUS2EU
Ik ben Ellen den Otter en in 2001 ben ik samen met mijn gezin naar Amerika verhuist. Een nieuwe manier van leven lag voor ons. Tussen het inrichten van een nieuw huis en het brengen van de kinderen naar high school kregen we vaak bezoek van vrienden en familie.

Het viel mij op dat bezoekers vaak langs kwamen met halflege koffers om te shoppen in Amerika. De exclusiviteit van een rijk aantal designermerken in Amerika en een gunstige euro dollar koers gaf de reden daartoe.

Niet veel later kwam daarom het idee om een station te starten tussen de Nederlander en de Amerikaanse webwinkel die niet naar Nederland verstuurt. Na enkele brainstormsessies stond FromUS2EU officieel op de kaart. Een acroniem voor ‘From United States to Europe’.

Waarom FromUS2EU?

  • Met de personal shopping service kan je in Amerika shoppen zonder creditcard. 
  • Advies over de Amerikaanse maattabel.
  • Je kunt een gecombineerde bestelling plaatsen (producten van meerdere webshops). Dat bespaart op de verzendkosten naar je huisadres. Er hoeft immers maar één pakket naar je verstuurd te worden. Een overzicht van webshops waar je onder andere kan bestellen vind je hier.