FromUS2EU Klanten

Ontdek wat onze klanten vinden van onze dienstverlening.

01/6/2021

Ik vond het heel spannend om zo geld over te maken en misschien gescamed te worden, maar we werden heel goed op de hoogte gehouden, snel gemaild en hebben het pakketje snel ontvangen! Ik zou het zeker aanraden, het is betrouwbaar en voor een goede prijs! Heel erg bedankt!
Floor

25/5/2021

Ik zocht al een tijdje naar een manier om te kunnen bestellen in de V.S. & te verschepen naar België. Via een andere site kwam ik terecht bij Ellen en fromUS2EU. Alle info-mails werden vlot beantwoord. De zending en levering verliep vlekkeloos. Je kan zelf via het Trackingsystem van USPS (United States Postal Service) je pakje volgen (via mail) en je weet wanneer het toekomt in België. Een pluspunt! Het duurde welgeteld  20 dagen tussen het plaatsen van de bestelling en de levering van de zending. Ongelooflijk, want Ellen had gezegd dat ik 3 à 4 weken zou moeten wachten. Voor alle bestellingen in de V.S. kies ik resoluut voor “fromUS2EU” : kwaliteit en service op zijn best. Bedankt Ellen en team voor jullie efficiëntie!!! Ga zo door. Ik ga het zeker doorvertellen.
Margriet h

24/5/2021

Bedankt voor het goede contact, ik kreeg heel snel antwoord op mijn vragen!
het pakketje kwam al heel snel! nadat het binnenkwam bij fromUS2EU had ik het binnen 4 dagen in huis!
Caroline

15/5/2021

Ik was erg teleurgesteld toen bleek dat de Amerikaanse website waar ik een bestelling wilde plaatsen niet naar Europa bleek te versturen. Maar gelukkig kwam ik bij fromus2eu.nl terecht en heb vandaag dan toch mijn gewilde artikelen thuis bezorgd gekregen. fromus2eu.nl bedankt voor jullie geweldige service!
Maurice

16/4/2021

Ik heb niks dan goeds te zeggen over jullie service! Je reageerde altijd super snel op mijn vele (vragen) emailtjes! Helemaal top! En ik ga je/ jullie zeker bij iedereen aanraden! Tot snel bij mijn volgende bestelling!!
Selma

10/4/2021

Als je wat wilt bestellen in Amerika en je zoekt een betrouwbare tussenpersoon, stop met zoeken want die heb je nu gevonden bij fromus2eu! Super service niets is teveel gevraagd, mail wordt snel en duidelijk beantwoord en spullen als toegezegd netjes op tijd afgeleverd. Zelf heb ik design your own Converse schoenen besteld. Converse accepteert geen buitenlandse Pay-Pal of Creditcard. Alles geregeld via From US 2 EU, bestellen, betalen en verzenden. Dit ga ik zeker vaker doen!
Dennis

4/4/2021

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mijn bestelling is afgehandeld. Prima service, persoonlijke benadering, snel, netjes en betrouwbaar.
Corrie

22/3/2021

Besloten om exclusieve bedrijfskleding die in NL niet meer te verkrijgen is direct in de USA te bestellen en de leveringsprocedure via fromUS2EU te laten verlopen. Ik ben meer dan tevreden over dit bedrijf; zeer snelle reactie op e-mails en een spoedige en uiterst correcte afhandeling van de levering!
Dank hiervoor en zeker tot een volgende keer
Martijn

15/3/2021

Ik heb vandaag mijn bestelling mogen ontvangen en wil je daar hartelijk voor bedanken. Hele goede service en snelle levering. Ik zal nog veel van jullie service gebruik maken.
Hans

03/7/2020

Ook al kende ik de site fromus2eu.nl al een poosje, ik had er tot voor kort nog geen gebruik van gemaakt. Jullie onmiddellijke response en prima uitleg was heel fijn, geeft meteen vertrouwen. Klasse dat jullie ook voor onze hand wipes hebben kunnen zorgen, dat zijn de enigen die we kunnen gebruiken. Zal jullie absoluut aanraden bij anderen! En wat betreft ons, zeker tot een volgende Keer!
Keren Fr.

01/7/2020

Ik wil jullie erg graag bedanken voor super snelle service. Ik heb mijn Ralph Lauren kleding binnen 14 dagen thuis ontvangen! En op mijn e-mails vragen enz. werd alles erg snel gereageerd! Hartelijk bedankt daar voor!!! Ik zal jullie bij iedereen aanraden!! JULLIE HEBBEN ER EEN VASTE KLANT BIJ!!! 😉
Ferry

05/6/2020

Wat te doen indien je de toilettas die je je zus cadeau wilt geven op geen enkele wijze zelf te verkrijgen is? Dan schakel je FromUS2EU in! Perfecte, snelle en aardige service. In no time was het geregeld. Ideaal indien bepaalde zaken alleen in de US te verkrijgen zijn.
Hester

06/10/2019

Ik ben super geholpen, en erg blij met mijn muppet what’s not poppen alleen verkrijgbaar bij Schwartz in NY. Groetjes en tot een volgende keer!
Inge uit Kerkdriel

17/09/2019

Diverse malen specifieke producten besteld via www.fromus2eu.com. Alles binnen no-time ontvangen. Fantastische en zeer snelle service. Een aanrader voor iedereen die spullen wil bestellen uit de United States, maar daar geen directe mogelijkheden voor heeft.
Martin

14/09/2019

Graag wil ik jou bij deze hartelijk danken voor de snelle, correcte en vriendelijke bemiddeling bij mijn bestelling. Na mijn vraag aan jou heb ik gelijk de volgende dag antwoord. Het enige oponthoud wat ik meemaak is de customs, maar dat begrijp ik, dus voor mij helemaal geen probleem. Wanneer ik weer iets uit de States nodig heb, meld ik me weer graag bij jou.
Christa

02/09/2019

Heb vandaag het pakketje mogen ontvangen.de kosten die ik aan de postbode moest betalen vielen reuze mee. Allereerst wil ik jullie bedanken voor de goede zorgen en contacten met elkaar.tis toch een vetrouwens kwestie.en die is zeker bij juliie te halen.jullie zijn dan ook in mijn ogen,zeer goed betrouwbaar.
bedankt daar voor.
ik zal jullie dan ook echt aanraden.super. bedankt nog voor de magneet reclame.wel vet man.
Ron

28/08/2019

Hierbij wil ik je laten weten dat mijn Cricut machine veilig en snel in Nederland is aangekomen.
Ik ben heel erg blij dat je deze service biedt en ook met de manier waarop je dat doet.
Snelle beantwoording van e-mails en super snelle levering van het product. Ik zal je ook zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen en zelf hoop ik in de toekomst ook weer van je diensten gebruik te maken.
Carola

15/08/2019

Bedankt voor het bestellen en opsturen van mijn product.
De service is fanatastisch en het is heerlijk om te weten dat door jou service sommige producten uit America niet onbereikbaar zijn voor ons. Heel erg bedankt hiervoor en in de toekomst zal ik zeker nog gebruik maken van je service. Echt toppie. Groetjes van een zeer tevreden klant.
Diana

20/07/2019

Ben zeer blij met mijn nieuwe cake carroussel. In heel Europa niet te krijgen, maar via Ellen had ik em in no time in huis!
Ik bestel zeker binnenkort weer!
Sandra

17/07/2019

Bedankt voor de geweldige afhandeling van mijn bestelling. Geen simpele opgave omdat ik bijzondere zelf-ontworpen All Stars wilde. Het kostte wat moeite van jouw kant maar nu ben ik in het bezit van unieke schoenen.
Graag maak ik nog eens gebruik van jouw service
Margretha

15/06/2019

Ik had in een forum gelezen over “fromUS2EU.nl” , en dacht meteen dat wil ik proberen. Eenvoudig een mailtje gestuurd met wat ik graag wilde kopen en waar ik het had gezien, en viola de volgende dag al bericht terug dat mijn wens geen enkel probleem was. Hierna het geld overgemaakt, en dan wachten op mijn spulletjes. In tussentijd werd ik constant over de status van mijn bestelling op de hoogte gehouden.
Geweldig, simpel, betrouwbaar, geen ingewikkelde betalingen, gewoon een Nederlandse bankrekening, hier ga ik echt wel meer gebruik van maken.
Marc

14/05/2019

Ik ben erg tevreden over de goede afhandeling! De schoenen werden snel en compleet geleverd en op een vraag die ik via email gesteld had kreeg ik snel en vlot naar tevredenheid antwoord. Een echte aanrader!!
Zari